Planner

Functieomschrijving

Het is dinsdagmiddag 17.30u en jij komt ons kantoor in Rotterdam binnen gelopen. Nadat je iedereen gedag hebt gezegd, laat je een lekker bakje koffie doorlopen en neem jij plaats achter het control center. Je begint jouw shift met het doorlopen van het logboek van de laatste dag(en) om eventuele lopende zaken op te kunnen pakken en je voor te bereiden op mogelijke telefoontjes en mailtjes die binnen kunnen gaan komen. 

Tijdens jouw shift komen er diverse telefoontjes en berichten binnen vanuit alle kanten die te maken hebben met vervoersstromen in heel Nederland. Deze problemen los jij, met de tools die wij beschikbaar stellen en de skills die je bij ons opdoet, direct op. Tussen de telefoontjes en mailtjes die je afhandelt door, stuur je pro-actief de verschillende vervoersstromen aan om deze zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Voor het einde van jouw shift om 00.00u komt een collega binnen lopen waar je een korte overdracht mee deelt en waarna je hem succes wenst: jouw werkdag zit er weer op en jij kijkt nu alweer uit naar je volgende dienst op zaterdagmiddag!

 

 

Als centralist op de 24/7 Regie Centrale ben jij samen met een hecht & jong team (20 t/m 35 jaar) van ca. 20 personen eindverantwoordelijk voor het beheer en het monitoren van vervoersstromen over het gehele land.
Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het direct inspelen op- en het regisseren van de last-minute vervoersbehoefte van verschillende opdrachtgevers, en daarbij de meest geschikte oplossing voor kiest. Je zit hiermee aan het stuur van de dagelijkse operaties en jij ziet meteen het resultaat van jouw werk!

Vereisten

Het werk van de Traffic Specialist bevat een divers scala aan taken en verantwoordelijkheden.

  • Contact met de klanten, hiervoor is het belangrijk dat jij communicatief erg sterk bent, je mannetje staat en op een beheerste manier allerlei problemen en klachten kunt verhelpen.
  • Contact met uitvoerders, hiervoor is het van belang dat jij goed kan bemiddelen tussen partijen.
  • Last-minute beslissingen nemen, jij bent degene die als eerste een aanvraag binnenkrijgt en die daarop moet reageren.

Beschikbaarheid en verdiensten

Het 24/7 Team van Traffic Specialisten biedt structurele werkzaamheden bij ons bedrijf in Rotterdam. Wij gaan ervan uit dat je minimaal 16 uur per week beschikbaar bent en wilt werken, maar meer werken is zeker altijd mogelijk!
Het werk van de centralisten gaat 24 uur per dag en 7 dagen per week door. Dit betekent dat jij naar eigen wens lange shifts kunt draaien, doordeweeks of in het weekend, overdag of in de nacht. Maandelijks maken wij een rooster, waardoor je vooraf weet waar je aan toe bent.
Voor het werk als planner krijg je tussen de 12 en 14,40 euro per uur betaald.

 

Durf jij verantwoordelijkheid te nemen en ga jij een grote uitdaging niet uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Reageer dan ook direct, zodat wij zo snel mogelijk contact met je opnemen!